Uppdatering 070914

Hej alla.

Nu har jag gått i Molkom i närmare en månad och vad ska jag säga..?
JAG ÄLSKAR DET!
Eller, tja, det kanske var lite att ta i, men jag gillar det. Jag gillar det verkligen. Det är fullt upp hela dagarna och alla dagar går så ohyggligt fort. Vi har hunnit med en hel del och (nästan) allting har varit kul. Det roligaste har nog ändå varit kändisreserchen på Winnerbäck som jag gjort :D

Men just nu håller vi på med redigering i två och en halv vecka och det är så grymt kul det också. Det är rätt krångligt men dock så roligt.

Klassen är grym, även om det finns vissa grupperingar mellan internar- och externatelever. Kul att vi lyckades skaffa oss ett gäng internskämt redan efter en vecka :)
"Jag mår så dåååligt" "Du är körd, hoppa av!" "Ofta! Lite tajt, eller?!"

Har inte fått ordning på mina tidiga mornar än, men det ska nog ordna sig det också.

Väldigt synd att en av tjejerna hoppat av. Henne gillade jag skarpt. Menmen.. har man inte motivationen så blir det tufft...

Men jag saknar älsklingen hela tiden. Han är ju i Göteborg nu. Och har fullt upp. Från att ha träffats stort sätt varje dag i sommar från att träffas så här sällan är tufft... Men det ska gå! Funderar på att försöka skaffa praktikplats där nere till våren. Hoppas på det bästa.

Var för övrigt i Göteborg förra helgen. Jag och Anders drog ner dit för att hälsa på Olle och Martin. Var så kul att träffas hela gänget igen! Jag vet att jag var ganska omöjlig att ha och göra med ett tag där, men jag hade en riktigt dålig dag. Saknade dessutom spelen! Settlers nästa gång, snälla?! :)

Men just nu har jag OTROLIGT tråkigt!!! Försökte ordna en liten typ av inflyttningsfest i helgen men alla var så upptagna, så det får väl bli en annan gång. Borde kanske ha åkt hem till Malung iaf? Men finns väl inte mycket mer att göra där?! Men jag vill träffa Sandra, jag saknar henne! Och jag ser verkligen fram emot att få gå på Winnerbäck med henne senare i höst!!

Jag har så mycket att berätta just nu men jag sparar det till dem som verkligen är nyfikna ;)

Hej så länge!

"Bert Karlsson? Då får vi gå till kändispärmen"

"Det är Robin Hoooood jag vill ha!"