Uppdatering 071126

Sätter mig ner för att skriva några rader igen. Har som vanligt ingenting speciellt att säga så den som inte är intresserad kan lika gärna sluta läsa just HÄR.

Känner noll motivation just nu och jag känner mig rätt dålig i allt jag gör. Kanske beror det på att jag är så otroligt trött hela tiden. Känner mig som Törnrosas tvillig som inte fick sova i hundra år... Har ingen ork att försöka koncentrera mig och ändå gör allting mig så fruktansvärt rastlös. Ögonen tigger om att få sova men det går inte att stänga av hjärnan.
Armen bråkas en del fortfarande men jag orkar inte lägga någon större notis om den..

Kvällen med tjejerna var kul och det blev goda pizzor till slut. Men kunde mycket väl ha skippat det där Harrysbesöket. Vi får planera in en julpyssel-kväll också. Men kanske med lite mindre vin denna gång ;)

Det här med lägenhet börjar gnaga i mig nu... Vart fan ska jag bo efter nyår?! Alternativen som är kvar nu är syrrans gamla, internatet eller den jag bor i nu. Men alla är bara i "jag återkommer"-stadiet än så länge.. Och internatet är väl sådär lockande just nu efter helgens händelser..
Aaaah! Jag är trött på att flytta runt hela tiden! Har haft alldeles för många olika lägenheter under mina leva-ensam-år... även om jag är långt ifrån min systers antal.. men jag strävar ju inte efter att klättra förbi henne..

Nästa helg bär det av hem till Dalarna. Känns som en evighet sen jag var hemma nu. Mamma ska ha sin 50-årsfest och det kan ju bli.. kul.

Det blev inte Göteborg och Christian Kjellvander-konsert i helgen trots allt. Men oj vad jag har bannat mig själv för det. Varför åkte jag inte?! Jag kan inte sluta lyssna på Kjellvander. Just nu har han kört ifrån Winnerbäck med ljusår. Jag var lite skeptiskt mot nya skivan i början men efter några ordentliga genomlyssningar kan jag bara inte sluta. Han lyckas faktiskt få mig på skrivhumör ibland. Och jag hatar det lika mycket som jag älskar det.

Jag behöver en spelkväll nu. Vi hade en i fredags men jag var urkass och vinad så jag hängde inte med. Nej, jag behöver Settlers.
Settlers, antingen med Gänget eller med nya bekantskaper. Jag viker mig för vilket som. 

Jag avslutar med några rader från Kjellvander:
"So many words should have stayed in your head.
So many thoughts should not have left your bed."
  


Uppdatering 071108

Livet i Karlstad och Molkom flyter på rätt bra.
Idag kom vi tillbaka från det förlängda lovet som vi haft och det känns skönt. Har hunnit med en hel del under mitt en och en halv veckas ledigt. Har varit hemma i Malung ett tag och haft grymt tråkigt (som det brukar bli när man är hemma) Men jag fick tid att umgås med Sandra iaf och det behövdes. Hann till och med åka till Mora och hälsa på mormor.

Jag och Sandra åkte tillbaka till Karlstad i fredags för att gå på Winnerbäck i lördags. Vad ska man säga om det då..? Såg att han hade fått en trea av NWT och jag måste säga att mer ska han då inte ha. Spelningen var bra, men inte mer än bra. Promotionturné, visst, men de övriga låtarna då? Det var inte många låtar som sträckte sig längre tillbaka än Singel-skivan... Men alla de äldre låtarna då, Lasse? De som är riktigt riktigt riktigt bra? Alla fioler, pianot och munspelet som var med på scenen skulle ju passa så bra till just dom låtarna. Men nej. Det känns som man har sett allting redan, två gånger för mycket eller någonting. Jag har tappat räkningen på hur många gångar jag har sett honom nu och jag inbillar mig fortfarande att han ska vara bäst, för det har han ju varit så länge för mig nu. Men jag måste säga att om inte en riktigt grym skiva kommer inom en snar framtid eller om han inte får för sig att göra en samlingsturné igen så tvivlar jag på att jag kommer gå nästa gång. Jag är ledsen, Lasse men så är det. Kanske är det som Jessica säger, att håret måste växa ut på honom igen först för att han ska gå tillbaka till det han var? 
Men ska ju inte trycka ner konserten helt, för jag antar att jag bara har sett allting en gång för mycket, för en del var riktigt bra även här. Från nya skivan är Jag har väntat på ett regn helt klart bäst just nu. Lasses mörka röst gör mig fortfarande svag i knäna. Och som så många andra är jag lite småkär i Johan och hans munspel. 

Men jag tror jag ska lägga Lasse på hyllan ett tag, det känns som det behövs. Smygande har det klättrat en annan man på min favoritstege ett tag nu och som det känns nu kommer han lätt ta över förstaplatsen. Denne man är Christian Kjellvander. Hans nya skiva släpptes igår och jag har fortfarande inte köpt den. Jag måste bara ha den! Helst nu på en gång! Men jag har inte riktigt råd med den just nu så jag måste hålla fingrarna i styr. Ser mer fram emot hans spelning den 25e än jag gjorde inför Winnerbäck. Lätt!

Har hunnit vara i Göteborg några dagar på lovet också. Hunnit umgås en del med Isabell, Olof och Martin. I love it!

Idag har vi haft intervjuteknik med drama-tvåorna i skolan. Det var skoj! Och har nyss kommit hem från K6 där journalistförbundet haft möte om grävande journalistik. Skoj!

Imorgon blir det lektion i filialen i Karlstad och det är skönt att man slipper åka till Molkom för det innebär sovmorgon. 
På lördag ska jag och Jessica göra ett jobb i Molkom. Bevaka en internationell lego-tävling. Kan nog bli riktigt skoj. Mer lego åt folket! (Jag älskade lego när jag var liten)

För övrigt så sover jag ganska dåligt. Igen. Min arm bråkas lika mycket som vanligt och jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Yxa, någon?  

Jag börjar dessutom bli stressad över att jag inte har någonstans att bo om en månad.. Har inte tagit mig för att leta lägenhet än.. Fuck, jag vill inte flytta!
Överväger att flytta till internatet men jag vet att jag kommer ångra mig om jag gör det. Fast å andra sidan handlar det ju bara om ett halvår. Aja.. får se.

Oj, det blev rätt långt iaf...
Ska gå till sängs nu och se om jag får nån sömn inatt.


Christian Kjellvander . Two souls
För att den är från nya skivan som jag inte kan vänta på... Jag måste beställa den ändå. NU!!