Uppdatering 070814

Imorgon bär det av till Karlstad, och på torsdag börjar skolan. Jag är hemskt nervös och har varit det ett tag nu. Jag tycker inte om sånt här..
Jag avskydde det i Falun och jag avskydde det i Örebro. Vad är det som säger att det skulle vara annorlunda denna gång?
Jag är också rädd för att jag inte kommer att klara av det. Jag kanske bara tror att jag kan, fast jag egentligen suger på att skriva och vad kan jag då? Fuck!
Det har hänt så otroligt mycket nu på sista tiden, enda sen dansveckan och jag vill bara att allt ska vara som förut. Jag vill ha en spelkväll med mina bästa vänner och jag vill inte packa för nån dum flytt. Jag är inte vän med Karlstad, men jag hoppas att det blir bättre så fort man lär känna staden lite mer.
Älsklingen åkte med sitt flyttlass till Göteborg idag och det känns som det är en oändligt lång väg dit. Det är det inte, men det känns så. Jag är inte vän med Göteborg heller, det är alldeles för stort och alldeles för mycket folk, men nu finns ju några av de allra bästa där nere, Olle, Martin, Isabell och Olof, så jag vill egentligen bara åka ner och umgås med dem allihop! (Bara så att du vet Isabell så ska vi ta igen lite av den förlorade tiden nu, du kommer inte undan ;) )

Jag skulle helst vilja få min egnan lägenhet på en gång så man slapp bo i en resväska hos min syster den första tiden men jag vill också spendera så mycket tid som möjligt med henne i Karlstad nu innan hon sticker.

Jag känner att nervositeten gör mig ganska bitter just nu men jag var ändå tvungen att skriva av mig det.
Det är verkligen dumt att vi inte börjar förän 16.00 på torsdag för det gör att hela dagen blir förstörd och jag kommer gå runt och vara så nervös hela tiden. Det hade varit så mycket bättre om man fick börja tidigt så man får det överstökat.. menmen.

Idag har jag iaf äntligen varit och sett hur Maria och Anders bor och dessutom badat i deras bubbel. Hääärligt!



Nu lägger jag ner det här och går och ser på Morden ist.
Håll tummarna för mig på torsdag klockan fyra!