061127

Jaha, då var man tillbaka här igen.
Kom hem i lördags från lite äventyr i Stockholm. Det var skoj, lite jobbigt med den långa resan på buss bara men skönt ändå på nåt sätt. Skönt att få komma bort ett tag.
Showen var riktigt bra även om man inte lyckats bygga upp ordentlig julstämning än.. Det kändes liksom konstigt.
Men vad ska man säga om showen då? Tjaa, jag måste bara säga att E-type faktiskt är skapligt het, jag tycker verkligen det, bara för att han står ut. Han har inte gjort någonting nytt på flera år men lyckas ändå dra på så bra.
Och Magnus Carlsson är ju skapligt het han med, den enda blondin jag är lite svag för - haha! Men det är nog mest de där låtarna jag är svag för. Ja, jag erkänner, jag ÄR en liten dansbandsnörd innerst inne :P
Men ingen var så het som min älskling i sin snygga kostym!

Som sagt så känns julstämningen lååångt borta. Jag har ingen lust att fundera på julklappar och jag skulle helst vilja att vi struntade i det, som förra året. För att citera...: All I want for christmas i you.

Annars har det varit en rätt dålig dag... Skrivandet står helt still och det har jag absolut inte tid med nu... Inget vidare uppmuntrande brev man fick heller.
Fick även veta att jag varken fick jobbet i Stöten eller i Falun. Inte särskilt oväntat iofs, men ändå. Så det måste nog bli pluggning i vår iaf. *suck*

Men nu tänkte jag ge upp för ikväll, bege mig upp till rummet, stänga av telefonen för jag är inte på humör att prata med någon, och sätta mig och försöka skriva lite.

Såå.. Over and out

061011

Okej, okej, jag har fallit för trycket och skaffat mig en blogg. Förvånande, eller hur?

Men eftersom jag är totalt okunnig vad gäller mode, politik eller någonting annat som verkar betyda något, så ska detta istället bara bli ett ställe där jag kan skriva av mig. Ett ställe där jag skriver om mig själv och saker runt omkring mig, lite när jag känner för det alltså. Mest en del strunt förmodligen. Mina ord och mina tankat till allmän beskådan alltså.

Så är du inte intresserad så kan du lika gärna sluta läsa redan HÄR (om du inte redan gjort det förstås). Jag är sån, jag måste skriva av mig. Annars skulle jag förmodligen explodera eller bli inlagd på mentalsjukhus.

 

Jag är otroligt trött på att inte ha någonting att göra nu. Och suget på att få börja plugga igen bara ökar och ökar, men jag skulle inte ha någonting emot att få göra någonting annat först. Och jag är otroligt trött på att bo hemma också. Jag kommer att få spatt snart. Man tappar liksom lusten totalt. Och alla runt omkring en verkar ha kommit så långt redan, det är så jag tänker. Jag väntar på svar från en del jobbsökningar, men jag är inte speciellt hoppfull…

 

Jag kan inte låta bli att fundera på hur det skulle vara om man bodde någon annanstans, redan från början alltså. Men missförstå mig rätt, det är egentligen inget fel att bo i Malung, Malung är ett bra ställe, men inte just i den här åldern. Många mår dåligt här runt omkring mig och jag kan uppriktigt sagt säga att jag tror att mycket beror på Malung. Men hade jag bott någon annanstans från början så hade jag förmodligen aldrig satt min fot här och det vore synd.

 

Förövrigt är jag upp över öronen kär! Det är bara att hoppas på att man inte en dag vaknar och märker att det var för bra för att vara sant. Han ÄR bäst!

 

Min axel bråkas en del fortfarande och det är irriterande, även om det inte är lika mycket som förut.

 

Annars känner jag mig ganska dålig just nu, ingenting går som jag hade hoppats och jag är inte nog bra på saker och ting. Det enda jag trodde att jag kunde börjar jag bli osäker på och det skrämmer mig. För vad skulle jag göra istället?

”I´m a writer, I like torturing myself” sa någon i en film jag såg någon gång. Det var visst det enda i filmen som fastnade. Jag gillar den meningen, den säger så mycket om hatkärleken som är skrivandet.

 

Men det är nog bara en sån dag idag.