Uppdatering 070416

Chipp! (hehe, det börjar ta sig) :D

Här är det fullt upp för tillfället, plugg upp till axlarna tack vare att jag inte pluggar när jag borde, men man kan ju inte orka hela tiden :) Dessutom börjar jag kurs tre imorgon, psykologi b. Det kan nog bli rätt kul ändå. Hoppas på inte alltför mycket jobb bara. Det blir mycket resande för mig framöver och det kan ju få bakslag på plugget men det är sån skit man får ta i efterhand :D På onsdag bär det av till Göteborg med älsklingen fram till söndag. Ska bli kul att få komma iväg och träffa hans syster. Och gå på teater. Hoppas verkligen att man får möjligheten att träffa Isabell också, var alldeles för länge sen nu och det vore ju dumt att sumpa nu när man ska befinna sig i samma stad också för en gångs skull :P Hade bara hoppats på lika fint väder som det varit de senate dagarna, men det ser inte ut som vi kommer ha sån tur...

Sen vill jag verkligen dra ner till Örebro med gänget och hälsa på Anders, men det är svårt att hitta nån helg som passar för alla.

Så har vi äntligen beställt en resa, jag och älsklingen. Den 24 maj bär det av till Kreta och det ska bli hur härligt som helst! Lyckades dessutom snuva travelpartner/apollo på en tusenlapp per person också. hehe.

Och imorgon fyller älsklingen år och det måste ju firas på ett eller annat sätt :)

För övrigt så har jag lite svårt att sova igen, men vad ska man göra?

Klockan är mycket och det blir nog en lång dag imorgon så nu är det dags att krypa i säng. God natt!